Marius Bodea: „Depesedizarea, salvarea României!“

Deputatul ieșean Marius Bodea a declarat că România are nevoie de depsedizare. Adică de curățarea instituțiilor acaparate de baronii PSD, eliberarea statului român de căpușele adânc înfipte în posturi cheie.

“Țin să îi aduc la cunoștință domnului Maricel Popa că depesedizarea României înseamnă curățarea instituțiilor acaparate de baronii PSD, eliberarea statului român de căpușele adânc înfipte în posturi cheie, plătite cu sume publice exorbitante, în timp ce pentru românii de rând, costul vieții zilnice, sub guvernarea PSD, a crescut de cel puțin două ori!

Am asistat la cea mai mare operațiune de căpușare a aparatului de stat din întreaga Europă, prin angajarea de către PSD a unor cvasi-incompetenți care au adus economia românească aproape de marginea prăpastiei, au slăbit justiția și statul de drept.

Depesedizarea va duce doar la concedierea tuturor incompetenților angajați de acest partid! În locul criteriilor de selecție ce țin de performanță și competitivitate, s-au creat condiții speciale pentru rude și tot felul de relații. Prin măsurile aberante adoptate de PSD, acest guvern, devenit deja istorie, nu a făcut decât să aducă la disperare și să scoată în stradă milioane de români. I-a sărăcit, dar i-a întărit totodată, iar noi astăzi, liberalii, avem datoria morală față de acești oameni de a le reclădi încrederea într-o Românie normală.

Avem forța necesară să luptăm pentru cei obligați să renunțe la locurile de muncă ori care au fost dați afară după cum au dictat interesele și directivele partidului, dar și pentru pensionarii care au înțeles că nu mai pot fi amăgiți cu o pâine. Dacă mi-ar sta în putere, mâine l-aș demite pe domnul Popa, cel mai incompetent președinte de consiliu județean din istoria Iașului! Dumnealui nu poate trece testul competenței, integrității și moralității necesare unui funcționar”, susține preşedintele Biroului Politic Local al PNL Iaşi, Marius Bodea.

Lasa un comentariu