Marcel Vela, omul din umbră la vânzarea lui Dinamo » Ce mesaje i-ar fi transmis lui Ionuț Negoiță

Marți va fi întâlnirea decisivă dintre Ionuț Negoiță și cei de la Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”, care vineri seară trimiseseră o scrisoare de intenția către actualul finanțator al clubului.

Ionuț Negoiță vrea să le cedeze lor tot pachetul de acțiuni pe care îl controlează la Dinamo! Aceasta după ce a mai dat 10 la sută fanilor angrenați în programul socios „DDB”, care au virat deja peste 210.000 euro în conturile clubului.

În ultima vreme, discursul său a căpătat accente mai dure, e presat de timp, vrea să scape cât mai repede cele 82 la sută din acțiuni. Mâine, ar trebui să fie o întâlnire cu reprezentanții Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo” pentru a le ceda pachetul de acțiuni, însă, mai mult ca sigur, membrii acelui program socios nu vor putea să „preia frâiele” clubului, așa cum a anunțat că vrea Negoiță. Pachetul e la preț promoțional, 1 leu, dar mai sunt datorii de aproape 2,5 milioane de euro!

Suporterii lui Dinamo n-au forță să susțină clubul, acum

Zilele trecute, GSP.RO anunțase care este cuantumul plăților pe care Dinamo trebuie să le facă până la finalul sezonului în curs: sunt 2,3 milioane de euro! Așa cum a precizat însuși Negoiță, suporterii din programul socios „Doar Dinamo București” au declinat oferta de a prelua controlul administrativ al clubului. Fanii din acest program au virat deja 210.000 de euro clubului, strângând până în acest moment alți 100.000 de euro pentru licența care este cifrată la 180.000 de euro. Suporterii din programul „Dinamoviști pentru Dinamo” au strâns aproximativ 45.000 de euro, iar Răzvan Oprea, unul dintre liderii proiectului, a spus că este conștient că fanii nu pot prelua de unii singuri controlul total al grupării, potrivit gsp.ro

Marcel Vela s-ar fi implicat

Dar Ionuț Negoiță a continuat și duminică seară, înfuriat, la Digi Sport, să afirme și să-și reafirme dorința de scăpa cât mai repede de Dinamo. Surse apropiate grupării din Ștefan cel Mare afirmă că patronul roș-albilor a fost „sfătuit” chiar de mai mulți oameni politici să-și vândă cât mai repede acțiunile de la club. Iar unul dintre cei ce-au militat pentru această idee ar fi chiar Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne! 

Fostul primar al Caransebeșului este recomandat ca fiind un vechi suporter al lui Dinamo, de fapt provine dintr-o familie cu simpatii roș-albe. Vela i-a recomandat de mai multă vreme lui Negoiță că ar fi în interesul clubului să vândă tot, dacă nu mai are de gând să susțină financiar gruparea! Sfaturile i-au fost făcute lui Negoiță înaintea startului pandemiei de coronavirus, unde Vela a devenit o persoană extrem de importantă în angrenajul Executivului din România.

Lasa un comentariu