VIDEO. Marcel Ciolacu a leşinat în timpul conferinţei în care prezenta programul PSD de relansare a economiei

Momente delicate la sediul PSD. Preşedintelui interimar Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în timpul conferinţei de presă. Şi pe imagini se vede cum Marcel Ciolacu a început să respire greu iar mai apoi a leşinat. Cei aflaţi la sediu au chemat Ambulanţa.

Marcel Ciolacu a preferat să nu mai aştepte ambulanţa la sediul PSD şi a plecat cu un şofer la spital. Întrebat de jurnalişti cum se simte, preşedintele interimar al PSD a spus că starea sa este stabilă şi va merge direct la spital, scrie Mediafax.ro.

„Astăzi, în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament cât şi la partid.

Preşedintele interimar PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, a transmis PSD

Lasa un comentariu