Mai multe spectacole în aer liber pregătite de Ateneul Naţional Iaşi

Ateneul Naţional Iaşi anunţă 26 de reprezentaţii în aer liber pentru publicul ieşean, reprezentaţii care vor putea fi urmărite atât în Grădina de vară a instituţiei, dar şi în Amfiteatrul Palas.

La începutul lunii iulie iubitorii artei spectacolului vor putea urmări piesa „Hänsel şi Gretel“, un spectacol original după celebrul basm al fraţilor Grimm. Apoi, pe perioada lunii, cei mici vor putea face cunoştină şi cu personajele din spectacolul „Cu Cenuşăreasa la bal“, dar şi cu cele mai haioase personaje româneşti, „Păcală şi Tândală“.

Totodată, actorii Ateneului ieşean au pregătit reprezentaţii şi pentru publicul matur, „Dragoste pe contrasens“, prezentând o poveste despre problemele specifice de cuplu, iar „Dineu cu proşti“ va vorbi despre triumful inocenţei şi al onestităţii în faţa minciunii.

În prima parte a lunii iulie, pe data de 4, de la ora 10.00, va putea fi urmărit spectacol de teatru pentru copii „Hänsel şi Gretel“, pregătit de Marionnette Show, spectacol care se va juca în Grădina de vară a Ateneului, preţul unui bilet fiind de 15 lei. În aceeaşi zi şi în acelaşi loc, de la ora 20.00, se va juca spectacolul „Dragoste pe contrasens“, în regia lui Andrei Ciobanu, preţul unui bilet fiind de 20 de lei.

A doua zi, pe 5 iulie, artiştii Ateneului vor susţine trei reprezentaţii, de la ora 10.00 putând fi urmărit spectacolul „Cu Cenuşăreasa la bal“, în regia lui Toma Hogea, şi de la ora 19.00 spectacolul „Dineu cu proşti“ în regia lui Sebastian Bădărău, ambele spectacle urmând să fie jucate în Amfiteatrul Palas.

Tot duminică, pe 5 iulie, de la ora 12.00, în Grădina de vară a Ateneului, va fi jucat şi spectacolul „Păcală şi Tândală“, în regia lui Andrei Ciobanu. Biletele la spectacolele pentru copii din această zi costă 15 lei, iar la cel de seară preţul este de 20 de lei.

Reprezentanţii Ateneului ieşean anunţă faptul că evenimentele vor fi organizate cu respectarea tuturor măsurilor şi regulilor de distanţare socială impuse. Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate atât de pe www.ateneuiasi.ro, de la casa de bilete a Ateneului, dar şi cu o oră înainte de începerea spectacolului la Amfiteatrul Palas. Programul complet al spectacolelor din luna iulie poate fi consultat pe site-ul Ateneului.

Lasa un comentariu