Mădălina Ghenea vine la Iași pentru avanpremiera flmului „Urma“

Actorii Mădălina Ghenea, Teodor Corban și Liviu Pintileasa sunt invitații speciali la avanpremiera filmului „Urma“, de Dorian Boguță, la Cinema Ateneu.

Filmul polițist cu accente de thriller pune accent pe secretele pe care le ascund cei de lângă noi. Mădalina Ghenea, remarcată pe plan internațional în „Youth”, filmul regizorului Paolo Sorrentino, joacă rolul unei femei care deține informații esențiale pentru ancheta poliției. „Urma” reprezintă un debut în lumea cinematografiei și pentru Irina Rădulescu, fiica regretatului actor Dem Rădulescu.

Teodor Corban – Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași, actor de teatru și film, cu roluri în câteva dintre cele mai cunoscute producții românești, interpretează rolul polițistului care investighează cazul.

„În urmă cu mai mulți ani, familia mea a trecut printr-o dramă, o dramă cruntă, cu care te întâlnești mai degrabă în filme decât în viața reală. E greu să-ți imaginezi că în viață te poți confrunta cu dispariția unui om mai mult decât drag. Acel eveniment a lăsat o cicatrice adâncă în sufletul meu și a celor din preajma mea, iar suferința trăită a născut în mine ideea unui film. A ieșit un film cu mult suspans, din care nu putea lipsi emoția. Iar dacă la final spectatorii vor ieși de la el și vor zăbovi puțin, punându-și câteva întrebări despre ce ni se întâmplă nouă, tuturor, îmi place să cred că nu mi-am trăit degeaba o parte din viață și că am lăsat ceva în urma mea”, declara regizorul Dorian Boguță.

Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film Francofon de la Namur și a fost selectat în competiția Spectrum la Cottbus – Germania. Scenariul este semnat de Dorian Boguță și Loredana Novak, imaginea a fost realizată de Barbu Bălășoiu (Sieranevada), iar montajul îi aparține lui Tudor Popescu.

Lasa un comentariu