Ludovic Orban despre relaxarea măsurilor: Pentru fiecare restricţie ridicată, vom stabili nişte reguli! Ce sa va discuta astăzi la Cotroceni

Premierul Ludovic Orban se întâlneşte, miercuri, cu preşedintele Klaus Iohannis. Ce vor discuta cei doi în spatele uşilor închise?

Discuţiile de la şedinţa convocată de preşedintele Klaus Iohannis miercuri vor viza, în principal, setul de măsuri aferente fiecărei ridicări de restricţie, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, relatează capital.ro

„În principal, vom discuta de setul de măsuri aferente fiecărei ridicări de restricţie, pentru că asociat fiecărei restricţii care urmează a fi ridicată prin intermediul Institutului Naţional de Sănătate Publică vom stabili nişte reguli care vor trebui respectate de angajaţi, de angajatori, de proprietarii magazinelor, de conducerile companiilor de transport public.

Şi aceste reguli sunt menite pentru a reduce la maxim riscul epidemiologic, adică riscul de transmitere a virusului”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a fost prezent, miercuri, în Piaţa Victoriei, alături de miniştrii Apărării Naţionale, Sănătăţii şi Afacerilor Interne, la plecarea convoiului de 20 de camioane cu echipamente sanitare oferite Republicii Moldova de către România pentru sprijinirea în lupta împotriva epidemiei de COVID-19.

Lasa un comentariu