Lovitură grea pentru Barcelona » Clauza de reziliere a lui Messi nu mai este valabilă!

Clauza de reziliere în valoare de 700 de milioane de euro a lui Lionel Messi (33 de ani) nu mai este valabilă, anunță presa din Spania, relatează gsp.ro

Telenovela plecării lui Lionel Messi de la Barcelona continuă. Catalanii nu aveau de gând să îl lase pe argentinian să plece decât dacă o echipă îi achită clauza de reziliere, în valoare de 700 de milioane de euro, însă aceasta nu mai este valabilă începând cu acest sezon, anunță jurnalistul Sique Rodriguez de la El Larguero.

Clauza a devenit invalidă la capătul sezonului trecut, din moment ce Messi a intrat în ultimul an de contract cu clubul. Astfel, Barcelona se vede nevoită să se așeze la masa negocierilor cu Lionel Messi, în vederea despărțirii de acesta.

Messi, „la război cu Barcelona”

Pentru a mări presiunea de pe umerii oficialilor de la Barcelona, Messi a decis să nu se prezinte astăzi la reunirea echipei, unde fotbaliștii au fost testați pentru coronavirus.

Luni după-amiază ar urma să reînceapă antrenamentele și catalanii vor să se asigure că toți jucătorii sunt sănătoși, astfel că i-au convocat la testări. Testare de la care Messi a absentat, transmițându-le oficialilor de la Barcelona că nu se mai consideră a fi fotbalistul echipei. „La război cu Barcelona”, a scris Marca despre gestul lui Messi.

Leo Messi, dat ca sigur la Manchester City

Messi ia în calcul o nouă colaborare cu Pep Guardiola, antrenorul alături de care a lucrat la Barcelona între 2008 și 2012. Cei doi ar fi purtat deja o discuție telefonică în acest sens, chiar înainte ca starul argentinian să trimită faxul oficial către conducerea clubului catalan. 

Manchester City pare favorită să îl transfere pe Leo. Cele două părți ar fi început să lucreze la clauzele din contract. 

Lasa un comentariu