Lovitură cruntă pentru Mario Iorgulescu! Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul fiului președintelui LPF

Președintele forului organizator al Ligii 1 a fost înștiințat că fiul său a fost trimis în judecată pentru pentru săvârșirea infracţiunilor de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, relatează realitatea.net

În rechizitoriul întocmit, procurorii au menționat că tânărul avea o alcoolemie de 1,96 g/l și se afla sub influența cocainei. Acesta a produs un accidentat mortal în luna septembrie a anului trecut în București. Impactul s-a produs în momentul în care mașina condusă de Mario Iorgulescu avea o viteză de 143 km/h. O parte din actele de urmărire penală au fost efectuate pe teritoriul Italiei de către autoritățile judiciare italiene, în baza unor ordine europene de anchetă emise de autoritățile române.

“Menționăm faptul că pe numele inculpatului a fost emis la data de 15.05.2020 un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul București a emis un mandat european de arestare, cel din urmă fiind transmis la data de 19.05.2020 autorităților judiciare competente din Italia, țară în care inculpatul se află, în vederea arestării și predării acestuia către autoritățile judiciare române” se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Lasa un comentariu