Coronavirusul a ajuns și la vârful Primăriei Iași. Vicele Harabagiu și directorul Vasile Tiron, testați pozitiv.

Viceprimarul Iașului Gabriel Harabagiu a fost testat pozitiv pentru boala infecțioasă Covid-19. Acesta ar fi contactat virusul într-o vizită de 2 zile în Grecia, weekend-ul trecut. Îngrijorător este că luni el a fost la biroul de la Primărie și a participat inclusiv la o ședință în Sala Mare cu mai mulți șefi de instituții din Iași. La Primărie a fost confirmat, astăzi, al doilea caz de Covid-19, în rândul unor persoane cu funcții de conducere, fiind vorba despre directorul Vasile Tiron, un colaborator apropiat al primarului Mihai Chirica. Tiron s-a testat astăzi, după ce aseară a avut mai mult simptome specifice bolii.

„Aseară am început să tușesc și am avut febră. Testul l-am făcut astăzi și a fost pozitiv. M-am autoizolat la domiciliu și am început tratamentul”, ne-a declarat Vasile Tiron.
El a adăugat că a fost la muncă la Primărie de luni până miercuri.

Tiron conduce Direcția Relații Publice și Transparență Decizională și este unul dintre directorii din Primăria care colaborează îndeaproape cu primarul Mihai Chirica. Tiron îl însoțește pe primar aproape la fiecare vizită pe care edilul o realizează în teren. 

citește și Iașul, ca Italia în două săptămâni?

„Marți m-am simțit mai rău, având unele dureri musculare. Luni seară am fost anunțat de către o persoană cu care am fost în pelerinaj în Grecia că a contactat boala infecțioasă. Mi-am făcut testul, iar cursul acestei dimineți am primit rezultatul pozitiv”, a declarat viceprimarul Gabriel Harabagiu. El a adăugat că acum nu are simptome specifice bolii infecțioase.

Lasa un comentariu