Substanțe interzise descoperite în autoturismul unui cetățean la controlul de frontieră

Substanțe interzise descoperite în autoturismul unui cetățean la controlul de frontieră! Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetățenie, româna şi Republica Moldova, în autoturismul căruia a fost descoperită o substanță vegetală suspectă a fi canabis.

În data de 08 iulie a.c. în jurul orei 19.15,în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, conducând un autoturism,  înmatriculat în Republica Moldova, un cetățean cu dublă cetățenie, română si Republica Moldova, în vârstă de 28 de ani.

Substanțe interzise descoperite în autoturismul unui cetățean la controlul de frontieră

La controlul de frontieră, în baza analizei de risc tactice, s-a efectuat un control amănunțit,  în urma căruia, echipa comună a descoperit în buzunarul din spatele scaunului pasagerului dreapta față, o pungă de plastic, în care se afla o substanță vegetală de culoare verde oliv cu miros înțepător, suspectă a fi canabis.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că punga de plastic nu îi aparține.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept și contrabandă calificată.

Citeste si MINORĂ PLECATĂ DE ACASĂ, GĂSITĂ ÎN MUNICIPIUL IAȘI

MINORĂ PLECATĂ DE ACASĂ, GĂSITĂ ÎN MUNICIPIUL IAȘI! Ieri, 10 iulie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că a observat în Piața Unirii, din mun. Iași o minoră lipsită de supraveghere.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au preluat copila, asigurându-se că este bine.

Au fost efectuate verificări, stabilindu-se că fata, de 11 ani a plecat de la domiciliul dintr-o comună din județul Iași.

Pentru a ajunge în siguranță acasă, minora a fost dusă la părinți de șeful Postului de Poliție al comunei unde locuiește.

În cauză se verifcările continuă pentru clarificarea întregii situații de fapt.

Lasa un comentariu