Șofer bănuit de omor și părăsirea locului accidentului, găsit de polițiști în timp record

Joi dimineață, în jurul orei 06.30, un cetăţean a sesizat Poliţia Oraşului Hârlău despre faptul că un bărbat este căzut într-un şanţ de pe marginea DC 150.

Ambulanța s-a deplasat de îndată la locul indicat, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru victimă, medicii constatând decesul.

Pentru că existau indicii că bărbatul ar fi fost victima unui accident rutier, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului, polițiștii au apelat la unul dintre poliţiştii rutieri cu cea mai mare experienţă din zonă.

Deşi identificarea şoferului părea aproape imposibilă, întrucât nicio cameră de supraveghere nu a surprins evenimentul, polițistul împreună cu Vasile, colegul său, au continuat căutările.

Agent șef principal Opincă Vasile

Au început de la urmele şi elementele de caroserie lăsate la faţa locului, iar în aproximativ 2 ore, aveau deja o listă cu trei autoturisme care se potriveau cu autoturismul căutat.

Cei doi au mers prima dată acasă la un tânăr de 20 de ani, unde au găsit maşina căutată, care prezenta avarii şi implicit, şoferul.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Inspector principal Sava Ioan

Lasa un comentariu