Ieșean prins beat şi fără permis la volan

Un bărbat de 56 de ani a fost prins de către poliţişti în timp ce conducea o autoutilitară beat şi fără permis, pe străzile din Iaşi.

Din cauza alcoolemiei mari, acesta a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe din sânge. Totodată, bărbatul a fost reţinut de către oamenii legii, apoi Judecătorii ieşeni au decis arestarea sa pentru o lună de zile.

,,La data de 30 aprilie, un bărbat de 56 de ani a condus o autoutilitară pe raza municipiului Iaşi, fără a deţine permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. La data de 1 mai, bărbatul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis auto.

Lasa un comentariu