Iasul este invadat de plosnite. Oamenii trag semnale de alarma pe retelele de socializare

De câteva săptămâni bune, ieșenii sunt disperați. S-au trezit cu ploșnițe în apartamente și nu știu cum să scape de ele.

Mulți oameni, în special tineri, nici nu aveau habar ce sunt acești „gândăcei” găsiți pe pervazul ferestrelor, prin balcoane, prin bucătării. Majoritatea s-au ales cu ploșnițe după ce și-au întins rufele la uscat. Acestea s-au cuibărit în hainele curate. După ce au postat imagini pe internet și au aflat că riscă să-și umple casele de insecte urât mirositoare, au început să ceară sfaturi.

Mii de ieșeni au discutat pe Facebook despre această problemă. Așa au aflat că ploșnițele au invadat locuințele din toate cartierele. Au încercat să dea cu spray-uri pentru uciderea insectelor, însă nu a fost suficient. În oraș, ploșnițe pot fi văzute în special pe copaci. Dacă ajung în case, sfaturile celor cunoscători este de a nu le omorî prin strivire pentru că lasă un miros foarte urât.

Concluziile în urma dezbaterii problemei e că aceste ploșnițe nu înțeapă și că ar trebui să dispară din oraș odată cu venirea frigului.sursa: ziaruldeiasi.ro

Lasa un comentariu