Câteva rânduri au fost scrise de studenta care s-a sinucis în căminul T18 din Tudor: „Lacrimile curg șiroi”

Studenta care s-a sinucis în căminul T18 din Tudor Vladimirescu a scris o poezie care ridică multe semne de întrebare. Tănăra ar mai fi avut în trecut gânduri negre și lua tratament medicamentos pentru asta.

Părinții fetei au intrat în panică pe data de 1 mai pentru că aceasta nu mai răspundea la telefon. Au luat legătura cu angajații căminului T18, acolo unde tânăra era cazată, iar paznicul a mers la ea în cameră, găsind-o lipsită de viață.

Din câte se pare, în camera ei nu a fost găsit vreun mesaj de adio. Totodată, polițiștii încearcă să afle motivul sinuciderii.

Poezia postată de studenta Carmen Macovei

În urmă cu mai bine de un an, Carmen a postat o poezie pe un grup de facebook. Titlul poeziei, „Am zis”, te duce cu gândul la o poruncă.

Încă din primele versuri, tânăra induce o stare de neliniște, de teamă, de regret. Vorbește de lacrimi, de luptă, despre un blestem și despre teama de oameni. Iată poezia postată de studenta care s-a sinucis:

„Am zis”

Lacrimile curg șiroi,
Deși totul e uscat.
Lupta-ncepe peste noi,
Lutul s-a cam destrămat.

Patima începe iarăși
Să ne rupă de la noi,
Chiar de sufletul privește
Printre oameni vii și goi.

Strigătul iar ne blesteamă
Și din umbră vrea să vin.
Mi-am pierdut scutul din urmă,
M-am pierdut pe-un strigăt plin.

Dac-au zis c-o să mă cheme,
Nu înseamnă c-o să-i zic
Lutului să se așterne
Pentru marele nimic.

Nu ești treaz și, chiar de ai face-o,
Lumea tot în cap îți dă.
Literele tac în urmă
Prin cuvinte iar învii.”

18 Februarie 2019

Conform BZI, surse din cadrul anchetei au precizat că tânăra a mai avut în trecut gânduri negre. De o perioadă lua un tratament medicamentos, însă se pare că acesta nu a funcționat.

Lasa un comentariu