Animatorii de la BOO! Party din Iași sunt alături de copiii din Ucraina! Aceștia au adus zâmbete și voie bună în centrele pentru refugiați

Animatorii de la BOO!Party din Iași sunt alături de copiii din Ucraina!

De cântece și jocuri interactive s-au bucurat copiii refugiați din mai multe centre din Iași, unde sunt adăpostite familii din Ucraina. Pentru că cei mai afectați de război sunt copiii, animatorii de la BOO!Party s-au oferit sa îi susțină emoțional pe micuți. Aceștia au amintiri urâte și trăiesc o adevărată dramă.

BOO!Party din Iași este alături de copiii din Ucraina! Animatorii au organizat diverse evenimente pentru a aduce zâmbete și voie bună micuților. Timp de o oră, copii refugiați au reușit să uite de drama trăită acasă.

Pentru că noi retrăim copilăria, prin prisma activităților pe care le desfășuram în cadrul BOO!Party ne-am gândit să aducem zâmbete și copiilor refugiați găzduiți in centrele din Iași. Copii au redescoperit alături de noi bucuria de a se juca și ne-am demonstrat încă odată ca inocența nu are granițe și nici nu poate fi înfrântă! Ei ne-au oferit o lecție de viața pe care nu o vom uita niciodată!”, a declarat Ina Nartea, animator socio-educativ BOO!Party.

Animatorii de la BOO!Party din Iași sunt alături de copiii din Ucraina!

Poveștile copiilor i-au emoționat pe animatori, de aceea sunt motivați să se reîntoarcă în centre și să-i înveselească pe micuți. Părinții au rămas impresionați de modul în care copiilor li s-a oferit momente de bucurie. Gestul de solidaritate i-au lăsat pe părinții refugiați fără cuvinte.

Suntem extrem de bucuroși de felul în care le schimbăm starea, dar și uimiți de felul în care ne povestesc ce au trăit. Unii dintre ei ne povesteau cât de fascinați erau de faptul că avioanele de luptă zburau extrem de aproape de casele lor, iar alții ne spuneau ca nu puteau dormi pentru că trebuiau să plece de câteva ori pe noapte în subsol din cauza bombardamentelor. Felul în care povestesc despre cum se auzeau sirenele sau cum mamele lor nu dormeau câte 5 zile de frică e foarte trist. Dar noi mergem acolo pentru ai face sa uite măcar pe puțin timp de aceste lucruri iar feedbackul pe care îl primim chiar și de la părinți ne arată că reușim să facem asta, că reușim să îi bucurăm și să le arătam că sunt în continuare copii, se pot juca și distra”, a declarat Ina Nartea, animator socio-educativ BOO!Party.

Lasa un comentariu