A aflat că soția sa are o aventură cu preotul. A șantajat fața bisericească și a primit 20.000 de euro.

Avea o aventură cu preotul! Un bărbat din Iași a fost arestat pentru șantaj și violență în familie în formă continuată. Acesta a cerut de la preotul satului 20.000 de euro pentru a nu spune lumii că a avut o relație cu soția sa. Pe femeia infidelă a bătut-o trei zile la rând, scrie Ziarul de Iași.

Ieșeanul s-a întors de la muncă din Germania. A aflat de la vecini că soția sa are o aventură cu preotul paroh de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Scobâlţeni.

Prins în flagrant când primea de la preot 5.000 de euro

”La data de 22 iulie a.c., polițiștii Poliției Orașului Podu Iloaiei, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Iași și Direcției de Operațiuni Speciale au depistat în flagrant un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj, în timp ce ar fi luat 5.000 de euro de la o persoană pentru a nu face cunoscute anumite informații. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul Poliției pentru continuarea cer cercetărilor.

Astfel, s-a stabilit că acesta și-ar fi agresat soția. Motiv pentru care polițiștii Poliție Podu Iloaiei au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva sa. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie în formă continuată. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași.

Sursa: Știrile PROTV

Lasa un comentariu