UPDATE: Lansare de Carte la Iasi „Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la«România, te iubesc!»”

UPDATE: Ca urmare a unui număr foarte mare de solicitări de participare la evenimentul prilejuit de turneul de lansare al volumului „Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la «România, te iubesc!»”, întâlnirea cu autorii Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Cristian Leonte nu va mai avea loc la Librăria Casa Cărții, ci la Ateneul Național din Iași, păstrându-se aceeași zi comunicată inițial, respectiv duminică, 15 decembrie a.c., începând cu ora 16.00.

„Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la «România, te iubesc!»”, cu texte de Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și cuvânt înainte de Cristian Leonte, bestseller Humanitas la Gaudeamus 2019 – lansare de carte și sesiune de autografe.

Editura Humanitas și Librăriile Sedcom Libris Iași vă invită duminică, 15 decembrie, ora 17:00, la Casa Cărții din Iași la o întâlnire cu Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Cristian Leonte despre volumul „Ne facem bine. O antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite la «România, te iubesc!»”.

Oamenii care fac binele sunt eroii acestei cărți.

„Este o carte pe care o deschidem cu optimism, ne-o dorim inspirație pentru cei care își doresc să facă binele și model tuturor celor care văd prea multe tonuri închise în viitorul României. Oamenii care fac binele sunt eroii acestei cărți. Oameni care s-au ridicat deasupra propriei condiții, unii deasupra vremurilor, și și-au dus tot mai sus visul, familia, comunitatea. Ei și ele au harul de a-i ajuta pe alții – în suferință sau în nevoie –, au darul și norocul să devină lideri în munca lor.

Ei și ele sunt dovezi că se poate, că voința și munca aduc rezultate, împlinire și chiar fericirea, după 30 de ani în care prea mulți români au fost alungați din țară de lipsa oportunităților oneste, de incompetenți sau ticăloși instalați peste noapte în posturi de decizie, de proiecte veșnic neîncepute vândute ca promisiuni ferme.

Volumul acesta le este închinat oamenilor care împing lucrurile înainte în jurul lor, celor care luptă să schimbe lucruri ce se încăpățânează să rămână neschimbate. Este un semn de mulțumire, și în același timp îndemn pentru veșnicii pesimiști sau demotivați. Oamenii acestei cărți merg într-o direcție pe care noi o credem din suflet bună de urmat, toți cei care avem speranță și muncim ca să ne facem bine.“ – Cristian Leonte

Lasa un comentariu