La plimbare cu ATV-ul prin Erbiceni, beat în ultimul hal

Un bărbat a fost prins de poliţişti în timp ce conducea beat criţă şi fără permis un ATV neînmatriculat pe străzile din Belceşti. Poliţiştii l-au testat alcoolscopic pe bărbatul în vârstă de 46 de ani, rezultând o alcoolemie mare, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe din sânge, dar acesta s-a opus. 

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis şi pentru refuzarea testării alcoolului din sânge, scrie ziaruldeiasi.ro.

“La data de 24 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău au depistat, pe DJ281, un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un ATV neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere. De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultănd o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Lasa un comentariu