La mulți ani, Ionuț Popa!

Cel mai longeviv antrenor al Politehnicii Iași, din ultimii douăzeci de ani, profesorul Ionuț Popa, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

La 67 de ani, nea Popică, așa cum îl alintă fanii alb-albaștri a primit pe contul de Facebook al fiicei sale, precum și prin intermediul grupurilor de suporteri din capitala Moldovei o sumedenie de mesaje frumoase, de „la mulți ani”.

Antrenorul care a scris istorie în dealul Copoului nu a vrut să rămână dator față de fanii săi și le-a transmis acestora un mesaj emoționant:

„Îi salut pe toți prietenii mei din Iași, pe suporteri, le doresc să fie sănătoși și să aibă un Paște fericit! Efectiv tot Iașiul îmi este prieten, așa de bine m-am simțit la Iași. Le doresc tuturor ieșenilor sănătate și numai bine. Și îmi doresc ca Poli Iași să ajungă cât mai sus în clasament și să nu aibă probleme cu retrogradarea. Iar eu îmi doresc în primul rând să fiu sănătos”, a fost mesajul transmis ieșenilor de către antrenorul Ionuț Popa, prin intermediul ProSport.

Îi dorim și noi un călduros „la mulți ani” profesorului Ionuț Popa, să fie sănătos și puternic și să aibă parte de sărbători Pascale liniștite și pline de Lumina Sfântă.

Autor: Laura Hulubei

Lasa un comentariu