La masă cu ”dușmanul”? Magazinerul lui Dinamo, la o cină alături de tot lotul. Un fotbalist l-a dus acasă

Magazinerul clubului Dinamo a fost depistat cu COVID-19, dar trebuie specificat și faptul că este asimptomatic. Pe cale de consecință, LPF a suspendat toate meciurile lui Dinamo până la finalizarea anchetei epidemiologice.

Rămâne de văzut cum va evolua acest caz, mai ales că angajatul ar fi participat, alături de întreg lotul echipei la o cină miercuri seară. A fost o masă care anunța reluarea sezonului, unul extrem de dificil pentru gruparea roș-albilor.

Magazinerul ar fi luat cina cu întreg lotul lui Dinamo

La final, magazinerul, care are o relație foarte bună cu toți jucătorii, ar fi fost dus acasă de Cătălin Straton, susține ProSport.

Astăzi, după ce s-a declanșat întreaga nebunie și după șapte ore de așteptare, oficialul lui Dinamo a intrat pe mâna DSP-ului. Acesta va fi supus unui al doilea test de coronavirus, iar rezultatul se va afla vineri, relatează digi24.ro

Florin Prunea, președintele clubului din ”Ștefan cel Mare”, speră ca al doilea test efectuat de magazinerul clubului, care este asimptomatic, să aibă rezultat negativ, pentru a evita o nouă intrare în izolare a jucătorilor și antrenorilor de la Dinamo.

Magazinerul clubului Dinamo a fost asimptomatic

Eu am vorbit de dimineață că Cătălin, nu are niciun simptom, nu are absolut nimic, dar sigur că este puțin îngrijorat. Sper că al doilea test al lui să iasă negativ și să revenim la normal.

Sigur că echipa va fi testată din nou, dar acum așteptăm rezultatul celui de-al doilea test. Astăzi nu s-a făcut antrenament pentru că a fost cazul de coronavirus. 

Toată lumea este îngrijorată, după atâtea luni se întâmplă ce se întâmpla și ni s-a întâmplat chiar nouă”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport Special.

Lasa un comentariu