JUSTIN BIEBER, ACUZAT DE ABUZ SEXUAL. PRIMA REACȚIE A ARTISTULUI

Justin Bieber (26 de ani) neagă acuzațiile aduse de o tânără de 27 de ani care a scris pe Twitter că starul ar fi agresat-o sexual într-o cameră de hotel din Austin, Texas în 2014: „Nu este nimic adevărat”, spune el, potrivit profm.ro

Danielle susține că artistul a agresat-o pe 9 martie 2014, în hotelul Four Seasons din Austin, după show-ul pe care acesta l-a avut în cadrul festivalului South by Southwest.

Bieber a reacționat duminică pe Twitter și a oferit dovezi despre care el susține că arată faptul că nu a fost prezent în locația respectivă. Cântărețul a confirmat că a concertat în Austin, Texas, dar a mărturisit că a fost însoțit de iubita sa de atunci, Selena Gomez. 

„De obicei nu reacționez la astfel de situații, am avut de-a face cu tot felul de acuzații în cariera mea, însă după ce am vorbit cu soția mea și cu echipa mea am decis să lămuresc lucrurile. Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul sexual este ceva grav. Am vrut să vorbesc imediat, dar din respect pentru atâtea victime care au fost sau sunt abuzate, am vrut să adun toate dovezile înainte de a scrie declarația”.

„Vreau să fie clar, nu este niciun adevăr în această poveste. Vă voi arăta imediat că nici măcar nu am fost prezent în locația respectivă”.

Bieber a prezentat apoi o serie de fotografii, bonuri și chitanțe și a anunțat că o va da pe tânără în judecată.

”Această poveste este imposibilă și împreună cu Twitter și cu autoritățile vom lua măsurile legale necesare”.

În ceea ce o privește pe Danielle, aceasta susține că Bieber i-a cerut ei și prietenilor ei să meargă în camera artistului de la Four Seasons. Ea spune că atunci avea 21 de ani, iar Bieber, 20. 

„Eu și prietenii mei ne bucuram de petrecere. Un bărbat ne-a abordat și ne-a întrebat dacă vrem să-l cunoaștem pe Justin. Normal că am spus da”.

„Justin m-a convins să nu spun nimic nimănui, pentru că altfel voi avea probleme legale serioase”, a povestit ea. „Apoi mi-a spus să vin în pat alături de el. Atunci mi-am zis ‘Cum poate să fie asta ceva normal?’”. Danielle a mărturisit că a fost de acord să-l sărute, dar că a evitat să meargă mai departe de atât. „Tot corpul meu îl simțeam inert. Nu vreau să intru în detalii despre ce s-a întâmplat apoi”.

Justin este căsătorit acum cu Hailey Baldwin, însă între 2010-2018 a avut o relație cu Selena Gomez .

În 2019, Bieber a vorbit într-o lungă postare pe Instagram despre probleme sale din trecut: droguri, abuz în toate relațiile, dar și despre faptul că a fost nerespectuos cu femeile. 

Lasa un comentariu