Jennifer Lopez şi Owen Wilson protagoniști în comedia romantică „Marry Me”, care se va lansa în februarie

„Marry Me” – o comedie romantică care îi are în rolurile principale pe Jennifer Lopez şi Owen Wilson, va fi lansată în februarie 2022. Universal Pictures a lansat joi trailerul lungmetrajului care va ajunge în cinematografe pe 11 februarie.

Jennifer Lopez este Kat, cântăreaţă de succes care se căsătoreşte în timpul unui concert cu un bărbat pe care nu îl cunoaşte, interpretat de Wilson. Ea ia această decizie după ce află că iubitul ei, Bastian (interpretat de cântăreţul Maluma), o înşeală. Aşa cum este de aşteptat, Kat şi soţul ei se îndrăgostesc, deşi aranjamentul ar trebui să dureze doar trei luni. Din distribuţie fac parte Sarah Silverman, Jameela Jamil şi Jimmy Fallon.

Coloana sonoră cuprinde piese interpretate de Lopez – precum „On My Way” şi „Pa’ Ti” şi „Lonely”, cântate cu Maluma.„Marry Me” este regizat de Kat Cairo, care a mai semnat „It’s Always Sunny in Philadelphia” şi miniseria „Dead to Me” (Netflix). Scenariul, bazat pe un roman grafic al lui Bobby Crosby, a fost scris de John Rogers („The Librarians”), Tami Sagher şi Harper Dill.

Citește și Călărețul și elefantul vin la TUIASI! Un Workshop despre aplicarea neuroștiinței în viața de zi cu zi, susținut de MindArchitect.ro pentru studenții TUIASI

Lasa un comentariu