Jaf profesionist şi în serie la Iaşi, cu cagule pe faţă şi cu deconectare de camere şi senzori. Hoţii, prinşi în Timiş

Trei tineri din Botoşani care par să fi văzut prea multe filme cu spărgători profesionişti au dar noaptea iama în trei baruri din comuna Fântânele, cu cagule pe faţă.

“Operaţiunea” a avut loc în noaptea de cinci spre şase iulie, hoţii furând cam tot ce le-a picat în mâini şi era uşor de cărat: bani, ţigări, cartele telefonice şi telefoane mobile, notează ziaruldeiasi.ro.

“Haiducii” au fost însă reţinuţi de către poliţişti, după numai câteva zile de la spargere. “Poliţiştii oraşului Hârlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău au identificat trei tineri din judeţul Botoşani bănuiţi de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat, aceştia fiind depistaţi pe raza judeţului Timiş.

În urma investigaţiilor, s-a constatat faptul că, în noaptea de 5 spre 6 iulie, cei trei s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza comunei Fântânele şi, având feţele acoperite cu măşti, ar fi deconectat sistemele de supraveghere video şi alarmare de la trei magazine din comună, ar fi pătruns prin efracţie în interiorul acestora şi ar fi sustras bani şi bunuri. Prejudiciul în acest caz a fost de aproximativ 11.500 lei, şi a fost recuperat parţial”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Hoţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propuneri de arestare.

Lasa un comentariu