Jaf la o sală de jocuri de noroc din Nicolina! Un bărbat a fugit cu 25.000 de lei, furați dintr-un seif

Polițiștii ieșeni se află pe urmele unui bărbat care în noaptea de 23 iulie, la ora 23:00, a jefuit o sală de jocuri de noroc din cartierul Nicolina, din municipiul Iași.

Individul ar fi jucat ore bune la aparate și a pierdut o sumă importantă de bani. Supărat că a rămas fără bani, bărbatul ar fi amenințat personalul din incintă și ar fi furat o sumă importantă de bani din seiful sălii de jocuri. Polițiștii ieșeni estimează că bărbatul ar fi fugit cu aproximativ 25.000 de lei, după care s-a făcut nevăzut, scrie ziaruldeiasi.ro.

„La data de 23 iulie, în jurul orei 23:00, polițiștii Secției 5 Poliție Iași au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi sustras banii dintr-un seif dintr-o sală de jocuri de noroc. În momentul comiterii faptei, în incintă se aflau doar bărbatul și angajata sălii de jocuri de noroc”, au declarat reprezentanți ai Poliției Iași.

Polițiștii ieșeni au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar cercetările continuă în vederea identificării autorului și tragerii acestuia la răspundere penală.

Lasa un comentariu