IVECO DAILY CUCEREȘTE TITLUL DE LIGHT TRUCK OF THE YEAR ÎN 2021, ÎN CADRUL VAN FLEET WORLD GREAT BRITISH FLEET AWARDS

IVECO Daily demonstrează flexibilitatea sa de neegalat în sectorul GVW de 3,5 până la 7,5 tone, primind titlul de Light Truck of the Year în 2021 al Van Fleet World. Premiile anuale Fleet World Great British Fleet Awards constituie un eveniment care celebrează excelența în sectorul flotei și comisia de experți a publicației este cea care conferă titlurile.

Este pentru a doua oară când IVECO Daily câștigă la această categorie, fiind onorat pentru prima dată în 2019. În România, IVECO Daily este liderul pieței pe segmentul de vehicule cuprinse între 3,5 si 7,49 tone conform statisticilor DRPCIV pentru al doilea an consecutiv.

Cu versatilitatea sa, s-a dovedit a fi soluția completă de transport pentru a satisface orice nevoie: experiența de conducere și conectivitatea permit șoferilor și managerilor de flotă să lucreze eficient, durabil și profitabil, obținând performanțe de neegalat.

Pentru că evoluția și îmbunătățirea sunt singurele modalități de a merge mai departe, ne-am reînnoit serviciile digitale. Noul portal IVECO ON și aplicația aferentă oferă acum acces ușor la gama extinsă de servicii compatibile cu conectivitate IVECO, îmbunătățind experiența clientului prin tehnologie avansată și noi caracteristici.  Mult mai mult decat un vehicul comercial. Noul Daily Hi-MAtic este conceput pentru a te ajuta sa-ti gestionezi afacerea in mod durabil și profitabil

Conduci confortabil si in siguranta cu prima cutie automata de 8 viteze ce iti permite sa ramai concentrat la trafic si la conditiile rutiere cu schimbatorul de viteza ergonomic multifunctional si sa te bucuri de placerea absoluta de a conduce.

Bucura-te de durabilitatea si fiabilitatea legendara a Daily cu o solutie care protejeaza motorul si elementele de transmisie reducand cerintele de intretinere.

Activeaza-ti afacerea cu cea mai buna performanta in clasa sa.

Autopadova – Sos Iasi-Letcani DN 28 km 61, IASI 0757.800.900

Lasa un comentariu