Islanda platește bărbaţi imigranti ca să se căsătorească cu femei islandeze!

În Islanda situaţia demografică este foarte deplorabilă – aici numărul femeilor este de două ori mai mare decât cel al bărbaţilor.

Ca insula să nu se transforme în viitorul apropiat într-un regat al amazoanelor, guvernul Islandei a hotărât să plătescă 5000 de euro fiecărui bărbat imigrant care se va căsători cu o femeie băştinaşă.

În afară de aceasta, bărbaţii imigranţi care se vor hotărî să-şi schimbe statutul familial căsătorindu-se cu o femeie islandeză, vor dobândi automat şi cetăţenia acestui stat. În concluzie, dacă eşti bărbat, eşti necăsătorit şi vrei să trăieşti într-o ţară bogată, nu rata această şansă!

Romanii care vor sa se casatoreasca cu O ISLANDEZAl trebuie sa parcurga cateva etape, scrie stiai.net.

In primul rand, se va solicita o autorizatie de casatorie la Registrul Civil din provincia unde se va oficia ceremonia de casatorie, aici vi se vor da toate informatiile privind datele si documentele de care aveti nevoie.
Printre documentele solicitate de aceasta institutie sunt necesare:

– certificatul de nastere (model nou), tradus in limba ISLANDEZA, legalizat si cu apostila de la Haga;
– un certificat de stare civila care atesta faptul ca persoana nu e casatorita, eliberat de catre Consulatul roman (se poate elibera si in Romania, la oficiul de Stare Civila din orasul de resedinta) ce trebuie tradus, legalizat si cu apostila de la Haga;
– o fotografie pasaport;
– certificat de empadronamiento actualizat. In cazul in care persoana in cauza a mai fost casatorita (sau sotul/ sotia este decedat/a) se vor cere si alte documente anexa, fiind indicat sa se solicite din timp informatii suplimentare la Registrul Civil. Se poate apela de altfel si la serviciile unui avocat ce va indeplini toate formalitatile necesare pentru a se putea incheia casatoria respectiva.

12 Comments

 • Vreau să știu și eu dacă mai este valabilă căsătoria cu islandeze dacă anunțul mai este valabil și ce pași trebuie îndepliniți pentru această. Adică cum se procedează trebuie întocmit vreun formular sau unde trebuie mers pentru căsătorie.

 • Esti idiot rau baiete

 • Caut o fata frumoasa

 • Caut o fata frumoasa

 • Ma intereseaza si pe mine o casatorie cu o femeie din Islanda sunt singur am 42de ani nu am fost casatorit nicioadata in tara si imi doresc o femeie cu forme ceva kg in+ptr casatorie ptr mai multe relatii va rog sa ma sunati la nr de tel 0748380030 sau 0784800050

 • Mar interesa un nr sau un mesaj cu procedurile care trepuiesc parcurse sa ajundg in islanda

 • Mar interesa .am 34 de ani necăsătorit fara copii puteti sami lăsați o adresa sau un nr pt contact

 • Interesat. Sint singur

 • Caut sotie intre 18 si 19 ani

 • Bună ziua eu lalurentiu cautei o relație serioasa cu o femeie daca sa pot sa mai ajut cu locul de muncă care pot sa meiu și copeii nr tf 0727103318 fără roga frumoasa să pot sa dai un răspuns pe Facebook sau whatsapp eu

 • Eu lalurentiu vreau sa căsătoria cu o femeie Islanda Reykjavík pentru care soția mea este mort de 2 aneii eu sunt sigura u băiatul meu Dănuț nu știu cum pot să faca sa vorbesc cu cineva eu vreau să căsătorească da trebuie sa meiu și băiatul meu nr tf 0727103318 eu sunt foarte interesat sa mai ducă acolo dacă sa pot

 • As dori și eu mai multe detali despre căsătoria cu o femeie islandeza am 22 de ani necăsătorit

Lasa un comentariu