Interlopul Bogdan Corduneanu s-a băgat arbitru şi între fetele de la videochat

Bogdan Corduneanu şi Cosmin Mihăianu sunt acuzaţi că ar fi ameninţat un al treilea tânăr, L.P.A., pentru a obţine de la acesta 2.000 de dolari. Cei doi au fost reţinuţi pe 22 decembrie, după ce a fost organizat un flagrant în timpul căruia victima preda unuia dintre şantajişti suma de 8.200 de lei.

Fapta s-ar fi petrecut ca urmare a unor evenimente desfăşurate la începutul anului trecut. La acea dată, prietena victimei, L.I.A. făcea videochat cu o altă tânără, G.M. Cele două s-au despărţit, iar G.M. şi-a găsit o nouă parteneră de videochat. Aceasta a fost sfătuită de L.P.A. să-şi administreze singură contul de videochat, pentru a câştiga mai bine, notează ziaruldeiasi.ro.

Ca urmare, Mihăianu l-a acuzat pe L.P.A. că G.M. a pierdut bani. Conflictul dintre cei doi a fost „arbitrat” de Corduneanu, „prejudiciul” fiind evaluat la echivalentul a 2.000 de dolari. Mihăianu l-a ameninţat pe L.P.A. că, dacă nu primeşte banii, va distribui fotografii ale prietenei acestuia în ipostaze indecente.

În faţa anchetatorilor, Mihăianu a afirmat că iniţiativa şantajului i-ar fi aparţinut lui Bogdan Corduneanu şi că ar fi colaborat cu acesta doar din teamă. Dosarul de şantaj a fost înaintat joi Judecătoriei ieşene.

Lasa un comentariu