VIDEO. Interlopul Bebino a fost filmat în timp ce se bătea cu un alt rival

Scene de o violență extremă s-au derulat în Bucureşti, după ce două grupări rivale s-au încăierat. Indivizii s-au atacat cu săbii, iar doi dintre ei au fost grav răniţi şi sunt la spital, sub pază. Deocamdată, nimeni nu a fost reţinut.

Reglarea mafiotă de conturi a avut loc la doar 4 luni distanţă de cea din Piaţa Constituţiei, în urma căreia un om a murit.

Marius Alecu, zis Bebino, considerat liderul Clanului Sportivilor, o grupare cunoscută pentru fapte cu violenţă, a ajuns la Spitalul Pantelimon, mutilat la nivelul mâinilor şi cu răni la piept. Între el şi alt individ, zis Joe, ar fi izbucnit un conflict sângeros, tranşat rapid cu săbii şi alte arme albe în plină stradă.

Deocamdată nu se ştie care este motivul de la care a pornit totul sau câţi participanţi au fost implicaţi în total în acest scandal, scrie stririleprotv.ro.

Se ştie însă că sunt scandaluri cu repetiţie. Într-o filmare făcută în urmă cu doar câteva luni, acelaşi Bebino este surprins în timp ce se bate cu un alt interlop.

Lasa un comentariu