Întâlnire de lucru pe tema șoselei de centură la Iași

În cursul zilei de luni, la inițiativa președintelui Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, a avut loc o întâlnire de lucru pe tema șoselei de centură la care au participat reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prefectul Județului Iași, primarul Municipiului Iași, reprezentanții la nivel de conducere ai furnizorilor de utilități (gaz metan, energie electrică, apă și canalizare).

Întâlnirea a avut drept scop deblocarea proiectului centurii Iașului și identificarea soluțiilor optime pentru demararea în cel mai scurt timp a lucrărilor.

La finalul acestei întâlniri Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași a declarat: ”A fost o sedință constructivă au fost identificate cele mai bune soluții și cu siguranță șoseaua de centură merge mai departe. Furnizorii de utilități au gasit soluții pentru ca proiectul să poată continua, vor sta la aceeași masă cu specialiștii de la CNAIR și cu primăria și împreună vor elabora măsurile cele mai potrivite”.

Lasa un comentariu