Înscrie-te la una dintre cele patru facultăți ale Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, alege să studiezi despre securitatea alimentară!

Situația mondială arătă că noi, oamenii, putem renunța la foarte multe lucruri, dar nu și la mâncare. De asemenea, ne-a mai demonstrat faptul că România, în pofida potențialului ei agricol și alimentar, este încă tributară importurilor. Împreună putem schimba această stare de fapt. Alege USV Iași, unde găsești tot ce ai nevoie pentru a te forma ca specialist în diverse domenii agroalimentare.

Tinerii care vin la Universitatea noastră descoperă, în primul rând, o universitate dinamică, un campus foarte bine organizat, cu multiple facilități pentru învățare, cazare, sport, pentru petrecerea timpului liber. Descoperă numeroase activități complementare celor didactice și de cercetare, cu deplasări în teren, vizite de studiu, cu workshop-uri, întâlniri cu proprietari din zona agribusiness-ului.

Educația la USV Iași înseamnă:

 • Cum poți controla un domeniu vital – Alimentația?
 • Ce se întâmplă de la materia primă, prelucrarea produselor alimentare, până la produsul finit, controlat și expertizat!
 • De ce Agricultura sustenabilă implică multă cunoaștere, tehnologie, inovare și cercetare?
 • Cum pot milioane de oameni să fie hrăniți în vremuri de schimbări climatice?

Din 11 iulie, START admiterii la sediul facultăților și online

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi este alături de absolvenții de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat pentru a face un nou pas important al vieții lor. Studenții noștri învață de la cei mai buni profesori să se adapteze la o stare și o lume în schimbare.

Ne adaptăm continuu schimbărilor prin care trecem și ne dorim să fim cât mai aproape de tineri şi familiile acestora, asigurându-i că înscrierea la facultăţile de Agricultură, Horticultură, Ingineria Resurselor Animale și Alimentare şi Medicină Veterinară se face în condiții de siguranță.

Înscrie-te ➡️ http://admitere.uaiasi.ro/

Pentru a vedea ce spun studenţii, profesorii, dar și ABSOLVENŢII despre USV Iaşi şi ce au însemnat studiile aici pentru cariera lor, te invităm pe www.facebook.com/uaiasi/

#USVIasicredeinTINEri

Alege un domeniu stabil și o viitoare carieră de succes!

Alege oferta USV Iași și vei avea un loc de muncă sigur, stabil și interesant, după terminarea studiilor universitare.

Dacă vei alege oferta USV Iaşi vei beneficia de resurse științifice, didactice, materiale, financiare de excepţie pentru mediul universitar din regiunea de Nord Est a României:

 • condiţii excelente pentru pregătirea teoretică şi practică, săli de curs;
 • laboratoare, seminarii, câmpuri experimentale, baze de practică proprii, laboratoare dotate cu aparatură de specialitate de ultimă generaţie, clinici și spital veterinar;
 •  bibliotecă dotată cu toate facilităţile pentru informare;
 • atelierele de microproducție, amplasate într-o clădire modernă, care este dedicată specializărilor din cadrul Ingineriei produselor alimentare;
 • campus studențesc în cea mai frumoasă zonă a Iaşului;
 • peste 1600 locuri de cazare;
 • peste 30 la sută de studenţi bursieri;
 • burse cuprinse între 750 – 1200 lei;
 • parteneriate internaționale de colaborare cu universități similare de pe 5 continente și din 32 de ţări;
 • mai multe informații pe: www.iuls.ro.

Admiterea în cadrul USV Iaşi se va desfășura astfel:

*pentru studii universitare de LICENȚĂ:

– 11 – 22 iulie 2022 programele de studii organizate de

Facultatea de Agricultură (https://iuls.ro/agricultura)

Facultatea de Horticultură (https://iuls.ro/horticultura)

Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare (https://iuls.ro/firaa)

Facultatea de Medicină Veterinară (https://iuls.ro/medicina/)

Lasa un comentariu