Infractorul care a fugit de polițiștii de frontieră din aeroportul din Cluj a fost prins după două săptămâni

Bărbatul care le-a scăpat poliţiştilor printre degete, acum două săptămâni, pe aeroportul din Cluj-Napoca, a fost prins ieri. Individul de 37 de ani se ascundea în judeţul Timiş şi le-a spus poliţiştilor că voia, oricum, să se predea. Acesta a fost dus la Penitenciarul Timişoara.

Reamintimă că bărbatul a ajuns în ţară pe 21 decembrie, cu o cursă din Anglia. Fusese urcat în avion de autorităţile britanice pentru că locuia acolo fără forme legale.

Fugit de sub escorta poliției pe aeroportul din Cluj, capturat la Timișoara

La control, poliţiştii din aeroport au descoperit că acesta este dat în urmărire şi în România, având o condamnare pentru infracțiuni la regimul rutier. Însă bărbatul a profitat de neatenţia agenţilor şi, după ce s-a strecurat prin mulţime, a reuşit să fugă cu un taxi.

La câteva străzi distanță, când taximetristul a oprit la un semafor, bărbatul a coborat din mașină, fără să plătească, și s-a făcut nevăzut. Imediat s-a dat alarma și au fost instituite filtre la ieșirile din oraș, pentru prinderea acestuia. A fost prins abia după două săptămâni, în județul Timiș.

Citește și Un infractor venit din Londra a fugit de sub nasul polițiștilor de frontieră cu un taxi, chiar din aeroportul Cluj-Napoca

Lasa un comentariu