ÎNFIORĂTOR! CUM A REACȚIONAT MEZINA FAMILIEI MĂCEȘANU DUPĂ CE A AFLAT CĂ SORA EI MAI MARE, ALEXANDRA, A FOST RĂPITĂ ȘI UCISĂ DE GHEORGHE DINCĂ

Familia Alexandrei Măceșanu a fost chemată – pe data de 23 decembrie anul trecut – pentru a ridica actul prin care moartea adolescentei era confirmată, chiar dacă părinții acesteia cred în continuare că Gheorghe Dincă a mințit în fața anchetatorilor și nu a ucis-o pe tânăra luată la ocazie și sechestrată în ”Casa Groazei” din Caracal.

Cazul ”Luiza Melencu – Alexandra Măceșanu” rămâne în atenția publicului, persistând numeroase semne de întrebare referitoare la declarațiile lui Dincă sau la modul în care au acționat oamenii legii după ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112, iar sora Alexandrei, Irina – care nu știa că aceasta nu va mai reveni, niciodată, acasă – trece prin momente cumplite după ce a aflat de la televizor tot ceea ce s-a întâmplat. Micuța nu mai vrea să doarmă în patul în care stătea alături de sora ei, mutându-se acum în camera părinților. Sora Alexandrei a renunțat să mai meargă la antrenamente – fotbal feminin și handbal – și comunică foarte rar cu prietenii ei.

”Irina nu vrea să mai doarmă în patul în care dormea de când era mică alături de sora ei, ci s-a mutat în camera părinților. De asemenea, ea nu a mai vrut să meargă la antrenamentele de fotbal feminin și handbal, sporturi pe care le practică la nivel de performanță. Nu prea mai vorbește cu prietenii și nici nu mai iese la joacă”, au declarat surse pentru impact.ro.

Ce spune Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu insistă în a spune că Alexandra Măceșanu nu a fost ucisă de Gheorghe Dincă și susține că nepoata lui ar fi putut fi cumpărată de un milionar arab pentru haremul lui. Din informațiile deținute de Alexandru Cumpănașu, nepoata sa ar fi fost traficată printr-o rețea albaneză din Bari și ”predată unei filiere arabe”.

”A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a declarat Alexandru Cumpănașu în cadrul unui interviu oferit recent, potrivit stirilekanald.ro.

Lasa un comentariu