INCREDIBIL: Un bărbat din India a fost declarat mort în urma unui accident rutier, dar a venit a doua zi acasă după o noapte întreagă în morgă

Un bărbat din India declarat mort în urma unui accident rutier și-a șocat rudele când l-au găsit în viață în ziua următoare, după ce a fost lăsat peste noapte în congelatorul morgii.

Srikesh Kumar a fost transportat de urgență la o clinică în stare critică după ce a fost lovit de o motocicletă în Moradabad, la est de capitala New Delhi.

El a fost declarat mort de către medic, la sosire, iar apoi a fost transportat la un spital de stat pentru autopsie, pe 19 noiembrie.

„Medicul de gardă l-a examinat. Nu a găsit niciun semn de viață și, prin urmare, a declarat decesul”, spune Rajendra Kumar, administratorul spitalului.

Medicul a precizat că poliția a fost informată, iar cadavrul a fost plasat în congelatorul morgii până la sosirea familiei sale, șase ore mai târziu.

„Când o echipă de poliție și familia sa au venit pentru a iniția actele pentru autopsie, a fost găsit în viață”, a adăugat aceasta.

Rajendra Kumar a declarat că bărbatul de 45 de ani a fost supus unui tratament suplimentar, dar se afla încă în comă.

Administratorul spitalului a declarat supraviețuirea sa drept „un miracol”.

O anchetă este în curs de desfășurare pentru a determina cauza pentru care medicii l-au declarat din greșeală mort.

Sursa: Alephanews

Citește și Un profesor din Cluj a fost lovit mortal de o autoutilitară, în timp ce se afla pe un trotuar în centrul oraşului

Lasa un comentariu