Incidente la meciul Romania-Suedia. El a fost intrerupt din cauza petardelor aruncate de sustinatori

România – Suedia 0-2 | Tricolorii au început prost partida crucială cu Suedia de pe Arena Naţională – scandinavii au deschis scorul prin Marcus Berg  în minutul 18, iar suporterii naţionalei nu şi-au ascuns frustrarea.

Imediat după golul nordicilor, fanii au început să arunce cu petarde în teren, chiar în spatele porţii Suediei. Imediat, centralul italian Daniele Orsato a cerut întreruperea partidei – din fericire, spiritele s-au potolit repede, iar atmosfera nu a degenerat cu alte incidente, astfel că meciul a fost reluat după doar un minut şi jumătate de pauză. 

Interes URIAȘ înainte de România-Suedia! ”Nici cu 700 de lei nu s-a mai găsit bilet!”

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, a spus că a fost rugat de un prietent să-i facă rost de un bilet la meci, contra cost. ”M-a rugat azi un prieten să-l ajut cu un tichet să se ducă la meci. Eu nu m-am dus pentru că am venit la emisiune.

Nu am reușit. Nici cu 700 de lei nu s-a găsit bilet. Interesul este uriaș, atmosfera se anunţă de zile mari”, a spus Crăciunescu, la Digi Sport.

Lasa un comentariu