Înainte de startul campaniei, s-au împărțit pomeni electorale la Birnova!

Membrii USR au furat startul campaniei! Chiar dacă se laudă public că își doresc ca ei să aducă schimbarea României în bine, iată că realitatea din teren este cu totul alta.

Candidatul USR la primăria Barnova a ales sa își înceapă campania utilizând metoda „door to door” sau mai pe românește, din poartă în poartă! Însă nicicum împărțind pliante electorale cu planurile sale de viitor, ci într-o manieră mult mai practică, ar spune unii.

Ce s-au gândit să le ofere cei de la USR localnicilor?

Binecunoscutele, blamatele și chiar interzisele prin lege pomeni electorale, constând în ulei și conserve! Cum rămâne cu toată perioada în care USR-iștii i-au criticat și i-au arătat cu degetul pe cei din PSD pentru astfel de practici?

Ei bine, se pare că de această dată mai puternică a fost puterea exemplului, chiar dacă acest exemplu nu este unul bun. Și după principiul care spune că „obisnuinta este a doua natură umană”, candidatul USR, Vasile Moraru a început în forță campania electorală, postând chiar pe facebook isprava cu pricina.

Și-a dat seama că nu a fost o decizie înțeleaptă aceea de a face publică acțiunea sa de „fidelizare” a alegătorilor și a șters postarea de pe contul de socializare, însă până să fie ștearsă ea stârnit și o serie de reacții… Aveți mai jos una dintre părerile celor care au luat la cunoștință ceea ce Vasile Moraru numește debutul campaniei sale.

„Asta reprezintă USR-ul. Se laudă că nu vor hoti la conducere, dar cumpără voturile cu ulei și conserve.
Așa ceva este penibil pentru secolul în care ne aflam.

Dacă nu ați remarcat, îl avem în imagine pe Vasile Moraru, chiar în prim plan… cel care candidează pentru funcția de primar în comuna Birnova.
Își dorește să candideze pentru a face o schimbare, dar caută voturi împărțind ulei localnicilor.
Cu ulei vrea sa îl votăm? Este clar că este doar gura de el.

Măcar de ar fi anunțat că vrea să ajute oamenii nevoiași, pentru că în aceste condiții aveam o listă cu oameni care chiar au nevoie de mâncare… dar știți care este de fapt problema? El duce alimentele respective, doar celor care au drept de vot. Pentru ca ei asta caută… voturi… nu caută nicicum să ajute, ci să cumpere. Nu vă vindeți pe 10 lei… pentru că garantat veți pierde mai mult!” a scris un alegător indignat pe facebook.

Cum rămâne cu vestita campanie „Fără penali în funcții publice” vom vedea cel mai probabil după alegerile de pe 27 septembrie.

Lasa un comentariu