În peninsula Kamceatka s-a prăbușit un elicopter cu turiști

În peninsula Kamceatka s-a prăbușit un elicopter cu 16 persoane la bord. Conform datelor oferite de bbc.russia, au supravețuit 8 oameni 2 dintre care sunt în stare gravă.

În peninsula Kamceatka s-a prăbușit un elicopter cu turiști. Serviciul de presă al guvernului regional, transmite că elicopterul Mi-8 al companiei Vityaz-Aero s-a prăbuşit în zona lacului Kuril din rezervaţia naturală Kronotski.

În peninsula Kamceatka s-a prăbușit un elicopter cu turiști!

Conform primelor informaţii, la bord se aflau trei membri ai echipajului şi 13 pasageri, toţi turişti.

O echipă de salvare a ministerul rus pentru situaţii de urgenţă şi mai mulţi scafandri au fost trimişi la locul accidentului, conform sursei citate.

Cauza accidentului ar putea fi ceața abundentă, care a provocat o eroare de pilotaj și accidentul Mi-8, relatează Interfax, citând o sursă.

A fost inițiat un dosar penal.

Citește și https://www.iasitvlife.ro/stiri/video-explozie-la-un-depozit-de-artificii-din-incinta-uzinei-mecanice-tohan-o-persoana-a-murit/

Un bărbat a murit și alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unei explozii produse la un depozit de artificii din Zărneşti, județul Brașov.

Deflagrația s-a produs în timp ce trei pirotehnişti pregăteau un transport de artificii pentru spectacolul de Ziua Marinei, de la Constanța.

Aproximativ 700 de kilograme de materiale pirotehnice au sărit în aer, iar hala în care erau depozitate a fost complet distrusă.

Era ora 20 şi 50 de minute când au început să se audă bubuiturile. Localnicii au fost martorii unui spectacol de artificii învăluit într-o coloană uriaşă de fum care s-a văzut din tot oraşul.

Depozitul care a sărit în aer aparţine unei firme private, dar se află pe platforma Uzinei Mecanice Tohan, cunoscută pentru producţia de armament. Iniţial, localnicii, dar şi pompierii, au crezut că e vorba de o explozie la depozitele de muniţie ale fabricii.

Forţe ample de pompieri au fost mobilizate la faţa locului, iar intervenţia a fost una riscantă.

Lucian Marcu, inspector şef ISU Braşov: „Depozitul era în flăcări, artificiile săreau peste tot. Am înregistrat un deces, o persoană intoxicată cu fum şi o altă persoană este la poliţie în regulă. A ars o hală de aprox 120 mp şi aproximativ 600-700 kilograme de artificii.”

Lasa un comentariu