Impozitele contribuabililor pot fi plătite până la sfârşitul lunii iunie, cu bonificaţii

Primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an, va fi amânat de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

Decizia va fi luată în prima şedinţă de Guvern, au anunţat ministrul interimar al Finanţelor, Florin Cîţu şi Ministerul Finanţelor Publice într-un comunicat de presă.

‘Mesaj important pentru toţi contribuabilii! Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020’, se arată în comunicat.

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de Consiliul Local, scrie agerpres.ro.

Potrivit documentului, aceste modificări urmează să fie reglementate prin ordonanţă de urgenţă în prima şedinţă de guvern.

În România, numărul total al îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a ajuns la 75.

Lasa un comentariu