Impact extrem de violent între două BMW-uri la ora 1 noaptea, în câmp: un mort

Accidentul a avut loc pe drumul european spre Botoşani, aproape de Hârlău. Șoferul decedat (foto) a virat la stânga, iar din lateral a fost izbit violent de maşina care era în depăşire pe linie continuă. Ambii şoferi erau din aceeaşi comună: Cepleniţa.

Tânărul care a murit pe drumul european spre Botoşani în accidentul care a avut loc ieri-noapte, la ora 1, în apropiere de Hârlău a fost lovit de un alt tânăr tot cu BMW, şi culmea, din aceeaşi comună cu el.

Cei doi şoferi aveau autoturisme cu mărci identice, BMW, iar în urma coliziunii, Mihai Ignat, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc, scrie ziaruldeiasi.ro.

El se afla la volanul autoturismului său BMW împreună cu două tinere de 19 ani, venind dinspre Hârlău. Acesta intenţiona să vireze la stânga pe un drum lateral, însă a fost lovit cu mare violenţă exact în portieră de un alt autoturism BMW, care venea din spate şi care era angajat în depăşirea lui, cu toate că în acel loc era interzisă manevra.

Oamenii legii vor stabili, după ancheta pe care o fac, dacă în acest caz vorbim de o culpă comună – neasigurare la viraj şi depăşire în loc nepermis – sau de una individuală, mai scrie ziaruldeiasi.ro.

În urma coliziunii extrem de violente, au rezultat mai multe victime, dintre care şi cele două tinere aflate în maşina lui Mihai Ignat, ele fiind însă rănite uşor.

„În jurul orei 1.20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DE 58 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. În urma primelor cercetări s-a constatat faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Cepleniţa, în timp ce conducea un autoturism pe DE 58, în comuna Scobinţi, aflându-se în zona de acţiune a indicatorului «Depăşirea interzisă», s-ar fi angajat în depăşirea unui alt autoturism al cărui conducător auto ar fi virat stânga, intrând astfel în coliziune. În urma impactului au fost rănite patru persoane, fiind declarat ulterior decesul uneia dintre ele. Conducătorul primului autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, iar cercetările continuă“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi

Lasa un comentariu