Imaginile evidente ale iresponsabilității. Parcul Herăstrău plin până la refuz de oameni

Imagini filmate sâmbătă seara în parcul Herăstrău din Bucureşti, după lăsarea serii, arată o aglomerație de cetățeni, în special tineri, pentru care regulile de distanţare cerute de autorităţi nu există. În plus, zeci de oameni se înghesuie la cozi în fața unor terase care par deschise în sistem „take to go”, adică o tejghea care servește clienții, însă oamenii și-au improvizat locuri în care stau chiar și în grupuri de zece persoane. Puțini poartă măști și nu se sfiesc să se îmbrățișeze. Mai mult, unele imagini au surprins oameni stând chiar pe scaune, la masă, ceea ce a dat naștere unor suspiciuni că unele terase s-au deschis ilegal.

În timpul zilei astfel de scene nu s-au întâlnit, recomandările autorităților fiind aparent respectate, relatează digi24.ro

Pe rețelele sociale au circulat imagini potrivit cărora pe o alee din parc un DJ a mixat muzică și sute de oameni s-au strâns să danseze.

La scurt timp după ce imaginile cu aglomerația de noapte din parcul Herăstrău au devenit publice, autoritățile au intervenit și i-au convins pe oameni să plece acasă, astfel că în jurul orei 23:30 nu mai era nimeni în parc.

Lasa un comentariu