Ieșenii din Canta și Păcurari vor rămâne vineri, pentru câteva ore, fără apă

Fără apă potabilă la robinete

În scopul identificării și reducerii pierderilor de apă ascunse din rețelele de distribuție ApaVital, vineri, 28 februarie 2020, în intervalul orar estimat 01.00 – 04.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe perioade scurte de timp către utilizatorii din cartierele Canta și Păcurari.

Pe parcursul lucrării se vor închide și se vor deschide succesiv mai multe vane de linie și se va urmări evoluția debitului instantaneu, monitorizat cu ajutorul unui debitmetru portabil cu ultrasunete. Datele înregistrate vor fi analizate ulterior și, în funcție de rezultate, se vor face intervențiile necesare în perioada următoare, scopul fiind îmbunătățirea serviciului de furnizare a apei către clienți. În intervalul orar menționat, apa potabilă va fi întreruptă pe rând, pe diferite străzi din cartierele afectate.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Lasa un comentariu