Ieșeanul Mihai Pintilii, noul antrenor al FCSB-ului?

Mihai Pintilii, în locul lui Vintilă pe banca FCSB-ului! Varianta propusă de jucători îi surâde și lui Becali

FCSB ocupă abia locul al patrulea în play-off, la 10 puncte în urma liderului, Universitatea Craiova, și tremură pentru un loc în cupele europene, potrivit digisport.ro

În ziua următoare partidei cu Botoșani, Becali s-a sfătuit cu apropiații săi în ceea ce privește demiterea lui Vintilă. Acesta a luat în calcul și varianta în care Pintilii devine „principal”, iar Vintilă, antrenor secund, cel puțin până la finalul sezonului.

Mihai Pintilii și-a încheiat cariera de fotbalist la începutul acestui an din cauza multiplelor probleme cu accidentările. În conferința de presă în care și-a anunțat retragerea, colegii de la FCSB i-au făcut o surpriză și i-au dăruit un tricou cu numărul 5, cu mesajul „Mulțumim, căpitane!”.

A fost viral imaginea cu gestul făcut de Pintilii cu câteva luni mai devreme, când făcea semne de pe banca de rezerve că gata, renunţă la cariera de fotbalist.

Mihai Pintilii este pregătit să devină antrenor principal! S-a înscris la cursurile pentru Licenţa Pro

Fostul căpitan al roș-albaștrilor a agățat ghetele în cui la începutul acestui an, chinuit de accidentări, și tot atunci a devenit secundul lui Vintilă. Pintilii s-a impus de-a lungul timpului în vestiarul FCSB-ului și acum reprezintă cea mai autoritară voce de la echipă, lucru observat și de Vintilă.

Un atu al lui „Pinti”, pe lângă susținerea fotbaliștilor și aprecierea conducerii, îl constituie faptul că regulamentul îi permite să devină antrenor principal încă din acest sezon pentru că urmează deja cursurile Pro de antrenori.

  • 2 înfrângeri și 2 egaluri a înregistrat FCSB în cele 4 partide disputate de la reluarea campionatului
  • 125 de meciuri a jucat Pintilii pentru FCSB

Lasa un comentariu