Un număr mare de români pleacă în această perioadă în concediu, la mare. Iată cât durează să treci din Bulgaria în Grecia

Iată cât durează să treci din Bulgaria în Grecia! Ne aflăm în perioada de vârf a sezonului estival.

Un număr mare de români pleacă în această perioadă în concediu, la mare, însă din cauza prețurilor ridicate de la noi din țară, dar și a mizeriei din unele stațiuni sau a Mării Negre, ei aleg să plece în Grecia. O țară care este iubită de turiștii care vin din România.

Iată cât durează să treci din Bulgaria în Grecia

Din cauză că majoritatea optează să viziteze Grecia cu mașina personală, la vama Kulata se creează cozi imense. Un turist a spus adevărul despre cât așteaptă românii ca să poată ieși din Bulgaria și să pășească pe teritoriul grecesc. Bărbatul a spus că a așteptat mai mult de două ore în coadă. Românul consideră că autoritățile din Bulgaria sunt de vină pentru modul în care se mișcă mașinile și nu avansează cum ar trebui.

”Acum, 14.10, vama Kulata, kilometri întregi, fulll fullll peste două ore de așteptare, încă nu am reușit să trecem, 70 metri până la punctul de control… Nu ne-am mișcat de 20 de minute. Catastrofă! Rușine autorităților!”, a declarat un român, care și-a pierdut răbdarea în coada de la punctul de trecere dintre Bulgaria și Grecia.

Din păcate, în fiecare an, în sezonul estival, există aceeași problemă la vama Kulata, dar parcă anul acesta a fost mult mai rău. Spre exemplu, ieri a fost o coadă de 6 km, iar românii au așteptat în mașini ore în șir.

Sursa: cancan.ro

Citeste si Câţiva stâlpi de electricitate doborâţi de un tren au rănit șapte persoane; trei sunt în stare gravă

Lasa un comentariu