Iată 3 lucruri de care ai nevoie dacă îți dorești o bucătărie vintage

În prezent, stilul vintage este din ce în ce mai apreciat de lume și devine tot mai folosit pentru amenajarea locuințelor. Totuși, piesele vintage nu sunt tocmai ușor de ales și de asortat, mai ales dacă nu cunoști foarte bine stilul. Dacă te-ai decis ca bucătăria ta să fie decorată în acest stil, atunci pregătește-te să te documentezi și să cauți cele mai potrivite piese de mobilier și electrocasnice. Desigur, sunt câteva elemente cheie care pot schimba complet aspectul încăperii, iar dacă îți dorești să aflii care sunt acelea, citește în continuare acest articol.

Iată 3 piese esențiale pentru bucătăria ta vintage:
Plită incorporabilă și cuptor vintage

Dacă îți dorești ca bucătăria ta să fie vintage, un lucru cu care ai putea începe sunt electrocasnicele. În momentul de față, găsești în comerț o mulțime de modele de plite și cuptoare vintage care să fie exact pe gustul tău. Sunt modele unice și deosebite în culori superbe, numai bune de asortat cu mobilierul tău. Alege o plită incorporabilă de la Sensodays și bucură-te de mâncarea pregătită cu ajutorul celor mai frumoase electrocasnice.

Mobilier

Pentru că nu ai nevoie doar de electrocasnice pentru a oferi look-ul vintage bucătăriei tale, mobilierul reprezintă un alt lucru esențial. Evită achiziționarea pieselor de mobilier moderne și încearcă pe cât de mult posibil să optezi pentru piese vintage. Culorile le poți alege în funcție de preferințe, însă cele mai potrivite pentru stilul vintage sunt maro, crem și gri. De asemenea, mânerele folosite pentru mobilier sunt foarte importante și ajută foarte mult la evidențierea stilului dintr-o încăpere.

Elemente vintage

O altă piesă de rezistență atunci când vine vorba despre amenajarea unei bucătării în stil vintage o reprezintă elementele din aceeași gamă. Poți folosi tablouri vintage pe care să le așezi pe pereți sau un ceas care să se potrivească de minune cu stilul. De asemenea, poți folosi și alte elemente de acest gen, precum diverse cutii, borcane și ustensile de bucătărie care să se potrivească stilului ales. Acestea vor completa pe cât de mult posibil întregul decor și vor oferi o cu totul altă imagine de ansamblu. Fiecare obiect vintage te va aduce cât mai aproape de a obține bucătăria dorită. Nu trebuie să te axezi doar pe piesele de mobilier și pe electrocasnice. Încearcă să pui preț pe orice lucru se află în încăperea pe care îți dorești să o amenajezi.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

Stilul vintage este din ce în ce mai apreciat în zilele noastre și din ce în ce mai multe persoane își doresc să îl abordeze, atât în dormitoare și sufragerii, cât și în bucătării și băi. Cu puțin research poți construi cel mai frumos decor în încăperea pe care ți-o dorești. Dacă simți că nu îți poți găsi inspirația atunci când vine vorba de vintage, poți discuta cu un profesionist care să îți ofere câteva sfaturi asupra elementelor de baza din stilul acesta.

Lasa un comentariu