Iași: Două eleve lovite pe trecere în fața Colegiului Negruzzi

Luni dimineață s-a produs un accident pe trecere de pietoni din fața Colegiului Negruzzi. Două fete au fost lovite de o mașină.

Accidentul s-a produs la ora 10:15. Adolescentele de 15 ani au fost rănite pe trecere de un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani.

Polițiștii chemați la fața locului l-au testat pe șofer și a rezultat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa : ziaruldeiasi/accident pe trecerea de pietoni.

Citește și Au fost ridicate toate restricțiile! Prima țară din lume care a scăpat definitiv de COVID-19.

Israelul a scăpat definitiv de COVID-19 și a ridicat toate restricțiile. Benjamin Netanyahu a transmis recent pe propria pagină de socializare că țara a căpătat imunitate în masă. Astfel, Israelul a devenit prima țară din lume care a scăpat definitiv de COVID. Datorită unei campanii de vaccinare foarte riguroasă, restricțiile au putut fi ridicate.

„Sunt mândru de voi toți! Am făcut-o împreună și am învins COVID-19. Primii din lume care am făcut asta!”, a scris prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu pe Facebook.

Israelul ridică restricțiile de la 1 iunie

Israelul ia în considerare să ridice majoritatea restricţiilor sanitare legate de coronavirus de la începutul lunii iunie pe teritoriul său, a anunţat duminică Ministerul Sănătăţii.

„Pentru prima dată de la apariţia epidemiei, toate restricţiile din interiorul teritoriului israelian vor fi ridicate începând cu 1 iunie”, a precizat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat, adăugând că mai trebuie ca guvernul să voteze în favoarea acestei propuneri.

Restricţiile impuse turiştilor care intră în Israel vor rămâne în vigoare.

leave a reply