Heylux Iași e șansa ta la o viață mai bună. Începând de azi!

Ce-ar fi să faci o schimbare în viața ta? Una bună, pe care o meriți din plin. În loc să te descurci cu câteva mii de lei pe lună, mai bine câștigi câteva mii de dolari lunar. Decizia e la tine. Vrei să mai aștepți sau să începi din secunda asta?

Poate că ți se pare prea mult, prea repede. Dar, în videochat, lucrurile chiar așa se întâmplă. Orice model motivat, serios poate să facă imediat progrese. La început, pleci de la aproximativ o mie de dolari pe lună. Apoi, crești constant.

Schimbă-ți și tu viața în bine!

Ca să-ți faci o idee despre câștigurile mari, recordul la Heylux Iași, cel mai mare studio din oraș, este de 106.040 dolari câștigați într-o lună. Îți poți imagina ce-ai face tu cu banii ăștia? Ți-ai lua 2 garsoniere sau 4 mașini, sau 1 miliard de parfumuri, genți, rochițe!

Desigur, e nevoie de multe lucruri ca să ajungi la nivelul ăsta. Important e însă să ai un start spectaculos. Aici te ajută mult condițiile premium de la Heylux Iași. În primul rând, e comisioanul tău excepțional, 70%, în primele 20 de săptămâni lucrate la studio.         

Apoi, esențial e sprijinul pe care îl primești de la trainere. Avem 14 colege în această echipă exclusiv feminină, toate dedicate muncii lor 100%. Cu alte cuvinte, poți conta din prima secundă pe noi.

Indiferent dacă ai experiență sau abia începi, îți arătăm pas cu pas ce ai de făcut. O să vezi că e mai ușor decât îți închipui cum. Îți explicăm totul sistematic, iar dacă vrei lămuriri suplimentare, ți le oferim cu mare drag.

Așa se fac banii: cu energie și cu cap. Te motivăm tot timpul, îți dăm un vibe bun oricând ai nevoie. Organizarea o să te ajute enorm. Mai ales că în domeniul ăsta contează mult constanța la job.

Confortul tău începe din studio

Pe lângă comisioane-record, primești de la noi chiar din primul moment multe servicii gratuite. De exemplu, la începutul fiecărei ture, 6 colege specializate în make-up te machiază gratuit.

La fel, beneficiezi de lecții de engleză gratuite. Cu o  profesoară din Marea Britanie, care se adaptează la nivelul la care ești în prezent. De asemenea, la Heylux Iași primești sesiuni gratuite de dezvoltare personală.

Pe lângă beneficii materiale, contează mult și atmosfera din studio. Aici te respectăm și te ascultăm oricând ai nevoie să ne spui ceva. Așa ne place să lucrăm și sigur îți va plăcea și ție stilul ăsta.

Toate avantajele astea îți măresc spectaculos șansele să faci bani. Mai departe, tu hotărăști cât de mult te folosești de ele. Adică dacă le transformi în câștiguri reale, de mii de dolari pe lună.

Ca să-ți dăm un motiv în plus să faci pasul ăsta, îți mai spunem că jobul e 100% legal. Și că suntem foarte discrete în legătură cu identitatea ta și cu ce faci la studio. În felul ăsta, videochatul rămâne mereu doar un secret al tău.

Îți place cum sună? Suntem convinse că da! Hai să ne faci o vizită și să vezi cât de frumos e amenajat studioul! Cu ocazia asta, stai de vorbă cu modelele de aici și te convingi că poți și tu să faci jobul ăsta fără probleme. Abia așteptăm să te cunoaștem!

Lasa un comentariu