Hai în vacanțe exotice fără să te uiți la bani! Îți oferim jobul ideal

Sunt joburi și joburi pe lumea asta. Din unele abia te întreții. Cu altele, poți să ai o viață foarte frumoasă. Tu ce preferi? Normal că varianta cu distracții. E și normal să faci așa. Partea bună e că acum ai șansa de a trăi cu adevărat pe picior mare.

Mai întâi, dă-mi voie să mă prezint. Sunt Claudia, PR la Heylux, cel mai mare studio de videochat din Iași. Eu stau de vorbă cu zeci de femei tinere și ambițioase care vin să se angajeze la noi. Sunt exact ca tine – entuziasmate de perspectiva independenței financiare.

Lucrul ăsta poate fi reușit și de tine. E de ajuns să fii simpatică, determinată și să-ți placă banii. Nu vorbim aici însă despre sume cu care doar să te descurci de la o lună la alta. Ci de bani adevărați, care să-ți permită distracții wow.

Profită de cel mai bun job din lume!

Și eu am fost model de videochat și pot spune că e cel mai bun job din câte există. Cu doar 8 ore de muncă pe zi și 2 zile libere pe săptămână, ai șansa unor câștiguri uimitoare. Fără să ai nevoie de experiență la angajare.

Același lucru îl spun tuturor la interviul de angajare. Le arăt comisioanele-record pe care le oferim noi. Și faptul că am 14 colege trainere care abia așteaptă să-și facă treaba. Studioul e amenajat excepțional, deci sunt toate condițiile pentru succes.

În plus, echipa e 100% feminină și toată lumea te respectă la studio. Din punct de vedere financiar, în medie, un model câștigă aici între 200 și 2.715 lei pe zi. Deci sunt o mulțime de bani ce pot fi ai tăi.

Din experiență îți pot spune că, în primele 20 de săptămâni, faci cam 1.000-1.500 de euro pe lună. Mai ales că în perioada asta îți dăm comision 70%, ca să faci rapid progrese. Pe urmă, veniturile tale cresc constant.

După 6 luni de job, avem multe modele care trec lejer de 5-6.000 de euro pe lună. Singura condiție pentru acest succes este seriozitatea. Cu cât ești mai concentrată la program și vii la timp la studio, cu atât îți merge mai bine.

Alege vacanța cea mai scumpă!

Acum gândește-te ce-ai putea să faci cu banii ăștia. Telefon nou, pantofi, haine, genți, astea nici nu le mai lua în seamă. Vor deveni un fel de obișnuință în fiecare săptămână. Partea și mai frumoasă e când îți alegi vacanțele.

Dacă ai fost obișnuită până acum cu Costinești sau Venus, lucrurile se vor schimba mult în bine. O să poți pleca direct spre Mykonos, Creta sau Santorini. Sau Sicilia, Sardinia, spre alte destinații de genul ăsta.

Totul e mai frumos acolo: plajele, restaurantele, cluburile. În sfârșit te vei bucura și tu de o viață bună și relaxată. Pe care o meriți din plin. E deja vară și plajele acelea te așteaptă. Depinde de tine cât de repede vei ajunge acolo.

Vacanțele nu se limitează însă la vară. Modelele noastre merg în multe city-break-uri, în orașele minunate ale Europei. Și tu poți vizita Praga, Barcelona sau Paris. Te urci în avion și ajungi în câteva ore unde vrei tu. Cu prietene din studio, cu iubitul sau cine vrei tu.

De asta cred că jobul ăsta e unic în lume. Ce altă oportunitate de genul ăsta ai? Unde mai poți câștiga mii de euro lunar doar din dans și socializare online? Unde mai poți obține venituri care să-ți permită vacanțe când vrei tu?

Ți-ar plăcea stilul ăsta de viață? Mă bucur mult! Hai să ne auzim la telefon și să stabilim o întâlnire la studio! Ne vizitezi, discuți cu alte modele, vezi ce atmosferă plăcută avem. Îți poți alege chiar și camera în care vei lucra. Adică în care vei face foarte mulți bani. Te aștept cu drag!

Contact Heylux Iasi

Tel/WhatsApp: 0744.33.77.11

Lasa un comentariu