Gest impresionant făcut de Culiță Sterp pentru mai mulți copii dintr-un centru de plasament. Iată ce a făcut artistul

Culiță Sterp este renumit pentru muzica sa, pentru familia frumoasă pe care o are, dar și pentru faptul că atunci când are ocazia ajută oamenii din medii defavorizate.

Recent, cu numai câteva zile înainte de Crăciun, Culiță a publicat pe canalul de Youtube un videoclip în care arată gestul pe care l-a făcut pentru copiii dintr-un centru de plasament.

Culiță Sterp, gest emoționant pentru copiii dintr-un centru de plasament

Chiar dacă recent a fost intens criticat din cauza accidentului pe care l-a provocat, acum artistul are oamenii de partea lui cu gesturile caritabile pe care le face.

Artistul s-a filmat alături de soția lui, Daniela Iliescu în mașină. Culiță a explicat că face pe Moș Crăciun pebtru copiii frumoși dintre-un centru de plasament din Turda. Acesta îndeamnă de asemenea oamenii care au posibilități să facă același gest față de micuții care nu au familia alături.

Atunci când Daniela și Culiță s-au întâlnit cu micuții în mall, aceștia i-au îmbrățișat și s-au bucurat foarte mult să-i vadă. Artistul și logodnica lui le-au cumpărat haine și au mers la film.

După ieșirea de la film, Culiță le-a mulțumit celor care au urmărit întregul material video postat de el: „Pentru cei care vreți să mergeți la Turda și vreți să îi ajutați, o puteți face. Ei au niște cheltuieli destul de mari pentru curent, gaze, noi încercăm să îi ajutăm cu ce putem. O să vă lăsăm un cont și copilașii vă sunt recunoscători”.

Culiță Sterp, imagine emoționantă alături de familie

Culiță Sterp trece în prezent printr-o perioadă delicată, în urma accidentului rutier provocat în Cluj, pentru care a fost plasat în control judiciar și urmează să răspundă în fața legii. Artistul își găsește liniștea în sânul familiei, imaginile recente din mediul online fiind grăitoare în acest sens.

Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar, după ce a condus sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, lovind un alt autoturism. În noaptea accidentului, artistul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, iar apoi a intrat pe culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie, lovind o altă maşină. Acesta a fugit apoi de la fața locului, însă oamenii legi l-au prins la scurt timp.

Cântărețul a fost sancționat cu reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile și a primit amenzi în valoare cumulată de 1.885 de lei.

Sursă: a1.ro

Citește și: VIDEO. Un autocar cu 35 de persoane s-a răsturnat la intrarea în Pașcani

leave a reply