Gala caritabilă „Zâmbet în dar”, pe 15 noiembrie la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”

Ce e mai de preț decât un zâmbet? Un zâmbet de copil! El poartă în interiorul său o lume întreagă.

Povestea Galei „Zâmbet în dar” este povestea recunoștinței și a binelui răsplătit, dar, în același timp, este și povestea sprijinului de care au nevoie neîncetat și necondiționat cei mai firavi, mai inocenți și mai neajutorați dintre noi – copiii.

Ediţia a V – a a Galei caritabile „Zâmbet în dar”, care va fi organizată, pe data de 15 noiembrie la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” îşi propune să susțină dreptul la educație al tuturor copiilor din cele trei centre educaționale Salvați Copiii Iași. Pentru ca acest deziderat să poată fi atins, prețul unui bilet care asigură participarea la eveniment, 180 de lei, reprezintă o donație care va merge direct către cauza copiilor pe care îi sprijinim constant.

Din ingredientele care vor transforma seara într-o reușită și o bucurie pentru toți cei care vor lua parte la eveniment se numără: o piesă de teatru în premieră – comedie: „Acasă la tata” (regia – Claudiu Goga, scenariul – Mimi Brănescu, scenografia – Lia Dogaru), o licitație tăcută de obiecte și experiențe și un moment cocktail. Pentru ca Gala „Zâmbet în dar” să capete încă o nuanță de eleganță, dar și de familiar, gazda evenimentului este o personalitate distinsă, care face cinste Iașului la nivel internațional și care vine cu drag alături de proiectele Salvați Copiii Iași, Irina Schrotter.

Dacă vreți să oferiți sprijin precum și să facilitați dreptul la educație pentru micii eroi de la Salvați Copiii Iași, fiți un actor, nu un spectator! Rezervați un bilet la Gala „Zâmbet în dar” pe https://gala.zambetindar.ro/ și faceți ca această piesă să aibă un happy end – sigur un copil va fi fericit la rândul lui!

Lasa un comentariu