Gafa lui Târnovanu a îngropat Politehnica! Înfrângerea care duce Iașul pe ultimul loc

Formația Politehnica Iași a fost învinsă joi seară, pe teren propriu, scor 0-1, de Academica Clinceni. Unicul al partidei a fost reușit de Achim, în minutul 7, când mingea s-a scurs în poartă printre mâinile lui Târnovanu.

După un început echilibrat de meci, Iașul își împnge adversarul în propriul teren, domină și în minutul 10, după o lovitură liberă executată de Frăsinescu, Omoh reia, dar șutul este deviat în portar, notează realitateadeiasi.net.

Replica oaspeților vine în minutul 20, Vojtus trimițând peste poartă, de lângă Frăsinescu.

După numai două minute, De Iriondo bate bine o lovitură liberă, dar mingea este respinsă în corner. Horșia bate lovitura de la colț, dar Cristea reia peste poartă. După numai trei minute, Omoh, șut cu efect pe jos, iar Vâlceanu respinge în corner.

Cea mai mare ocazie de gol a ieșenilor vine în minutul 41, Când Frăsinescu reia modest, din centrul careului.

După pauză, ieșenii încep din nou să preseze și în minuutl 59 Cristea șutează, dar mingea este deviată în corner.

La una dintre puținele faze ale oaspeților, Achim reușește să înscrie în minutul 77, cu largul concurs al lui Târnovanu, care scapă minge în paortă printre mâini.

Pe final, ieșenii și-au masat adversarul în careu, însă singura oczie de gol vine de-abia în mintuul 89, când lovitura de cap a lui Habibou trece pe lângă poartă.

Scor final 0-1 și ieșenii coboară pentru prima dată pe ultimul loc în clasament.

Lasa un comentariu