Gabriel, un mic pompier din Iași, și-a întâlnit adevăraţii eroi în ziua în care a împlinit cinci anișori

Gabriel este un băiețel de numai cinci anișori care visează la cariera de pompier. De ziua lui de naștere, micuțul a avut parte de o surpriză inedită din partea pompierilor ieșeni.

Ținut de mână de ambii părinți, Gabriel a pășit timid în unitatea salvatorilor din D2, din Iasi. Băiețelul a fost întâmpinat de salvatori cu tort, a primit în dar câteva autospeciale de pompieri și le-a strâns mâna adevăraţilor eroi, scrie observatornews.ro.

Pasionat de această meserie, copilul și-a dorit să vadă cum arată o zi din viața unui pompier. A urcat într-o autospecială de intervenție și a făcut fotografii cu viitorii colegi pompieri. 

Pompier: Vrei să urcăm la volan sau în dreapta?

Gabriel: La volan.

Iar suprizele nu s-au oprit aici. Băieţelul a simulat chiar și stingerea unui incendiu. La finalul experienței, Gabriel a primit și o diplomă din partea pompierilor.

Surpriză de proporţii și pentru un băieţel din Gorj

David visează să devină poliţist, așa că, în ziua în care a împlinit cinci ani, copilul s-a trezit cu mascaţii la poartă. I-au adus tort şi jucării şi o medalie care l-a transformat în cel mai mic poliţist voluntar. Asta şi pentru că, în ciuda vârstei, băiatul ştie imnul şi și-a îndemnat vecinii să nu stea în grupuri pe uliţe pe timp de pandemie.

Lasa un comentariu